Beagle Saartje

Beagle Saartje

Saartje is een inmiddels gesteriliseerd Beagle teefje, geboren op 18 augustus 2016. Ze heeft een aantal jaren in een intensieve fokkerij doorgebracht en daardoor mist ze wat maatschappelijke vaardigheden. Ze is ontzettend lief maar wel verlegen. Dat is binnen het pleeggezin al heel veel verbeterd maar het vergt toch nog wel aandacht en inlevingsvermogen. 

 

Inmiddels loopt Saartje aan de riem en is ze zindelijk al is na adoptie een sanitair ongelukje niet uit te sluiten. Saartje is super goed met andere honden en wellicht dat een stabiele hond haar ook tot steun zou zijn binnen het adoptiegezin. Kleine kinderen zijn haar veel te druk en met katten heeft ze geen ervaring. 

 

Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zal Saartje nooit een 'haantje de voorste' worden. Dus wie een hondje zoekt dat zelf haar mannetje wel staat moet aan haar voorbij gaan. Het juiste baasje van Saartje past op Saartje, in voor- en tegenspoed. 

 

Indien u weloverwogen interesse heeft in Saartje stuur dan een mailtje naar info@dierenproject.nl en vermeld daarin uw woon- werk- en gezinsituatie. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met haar pleeggezin...

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.06 | 20:37

Oké wanneer is die klusdag??? Als ik kan; zorg ik wel
Voor lekkere broodjes etc bij de lunch

...
11.06 | 16:02

Heel graag een donatie gedaan

...
09.06 | 17:33

Dat kan ik me ook wel heel erg goed voorstellen...

...
29.05 | 17:16

Ach, wat een sneu, klein frummeltje. Stel dat die ook nog eens in verkeerde handen was gevallen. Wat mensen toch niet met dieren uitvreten. Bah.

...
Je vindt deze pagina leuk