Beagle Vera

Vera

Beagle Vera is geboren op 18 augustus 2016. Ze heeft een aantal jaren doorgebracht binnen een intensieve fokkerij en mist daardoor wat maatschappelijke ervaring. Inmiddels verblijft zij alweer een poosje binnen een pleeggezin waar van alles en nog wat te beleven valt dus heeft ze daar al het één en ander opgestoken. Ze wandelt aan de riem, is zindelijk, ontzettend lief en slim! Maar er zijn wel wat aandachtspuntjes. De man des huizes is lief en leuk maar zodra hij zijn jas aantrekt vindt ze hem opeens wat beangstigend. Waar dat vandaan komt? Geen idee. Het is allemaal goed te behappen die angsten van haar maar het vraagt absoluut de juiste adoptanten die over geduld, veel liefde en inlevingsvermogen beschikken. 

 

Door een ernstige blessure van haar 'pleegmoeder' hebben we de geplande sterilisatie uitgesteld. Vera is pas na haar sterilisatie ter adoptie. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.06 | 20:37

Oké wanneer is die klusdag??? Als ik kan; zorg ik wel
Voor lekkere broodjes etc bij de lunch

...
11.06 | 16:02

Heel graag een donatie gedaan

...
09.06 | 17:33

Dat kan ik me ook wel heel erg goed voorstellen...

...
29.05 | 17:16

Ach, wat een sneu, klein frummeltje. Stel dat die ook nog eens in verkeerde handen was gevallen. Wat mensen toch niet met dieren uitvreten. Bah.

...
Je vindt deze pagina leuk