Spaniel Charlie

Cocker spaniel Charlie

Charlie is één van de meest lieve, gemakkelijkste honden die we hier ooit in de opvang mochten hebben. Hij is enthousiast, lief, open, eerlijk en een feest om te mogen verzorgen. Goed met andere honden, kijkt hier niet op of om naar de vele katten en zijn grootste hobby is eten. Volgens zijn paspoort is hij geboren in 2018 maar we vermoeden dat hij ouder is. Alhoewel hij nog wel over veel jeugdig enthousiasme beschikt. Als je in de handen klapt springt hij bijvoorbeeld zomaar in je armen. 

 

Charlie wordt gecastreerd op 25 mei en na goedkeuring van onze dierenarts komt hij ter adoptie. Er is geen enkele reden om hem nog langer in de opvang te houden en dat is eigenlijk gewoonweg een beetje jammer want Charlie is onze vrolijke noot.

 

Mocht u weloverwogen interesse hebben in een meer dan geweldige huisvriend/gezinslid, stuur dan een mailtje naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- werk- en gezinsituatie vermeld. Bij een mogelijke match nodigen wij u uit voor een kennismaking. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.06 | 20:37

Oké wanneer is die klusdag??? Als ik kan; zorg ik wel
Voor lekkere broodjes etc bij de lunch

...
11.06 | 16:02

Heel graag een donatie gedaan

...
09.06 | 17:33

Dat kan ik me ook wel heel erg goed voorstellen...

...
29.05 | 17:16

Ach, wat een sneu, klein frummeltje. Stel dat die ook nog eens in verkeerde handen was gevallen. Wat mensen toch niet met dieren uitvreten. Bah.

...
Je vindt deze pagina leuk