Thirza

Bezoek

Thirza krijgt zaterdag 12 juni bezoek van een aspirant adoptant!

Thirza

Thirza is geboren op 12 juni 2017 en ze verblijft sinds medio mei bij ons in de opvang. Voor Thirza vonden wij een geweldig pleeggezin waar ze veel kon leren van de andere daar aanwezige honden omdat we dachten dat ze daar behoefte aan zou hebben. Maar Thirza schijnt voordat ze binnen de Nederlandse intensieve fokkerij terecht kwam toch een ander leven te hebben gekend. Een huiselijk leven waarschijnlijk. Ze loopt aan de riem en is zindelijk, al is een sanitair ongelukje na adoptie uiteraard niet uit te sluiten. 

 

Ze is enorm aanhankelijk, een ontzettend lief, open en spontaan hondje. Ze heeft een ferme onderbeet, liefkozend een centenbakkie genoemd. Ze kost ons ook een aardig 'bakkie centen' want ze had het gebit van een drugsverslaafde. Vanwege dreigende baarmoederproblemen werd zij met spoed geopereerd dus haar sterilisatie heeft inmiddels plaatsgevonden. Daarna leed zij aan heftige oorontstekingen die een specifieke dierenartsbehandeling verseiste. 

 

In het pleeggezin zijn meerdere honden aanwezig, diverse formaten en rassen. Daar kan zij het prima mee vinden! Er is ook een kat aanwezig en daar heeft ze geen problemen mee. Let wel, die kat is honden, ook opvanghonden gewend en een vluchtend exemplaar kan een geheel andere reactie uitlokken natuurlijk. 

 

Zodra Thirza haar oortjes helemaal tiptop in orde zijn komt zij ter adoptie. Mocht u nu echter al een beetje verliefd op haar zijn geworden dan kan het geen kwaad om alvast een mailtje te sturen naar info@dierenproject.nl Vermeld daarin uw woon- werk- en gezinsituatie en bij een mogelijke match brengen wij u in contact met haar pleeggezin. Thirza mag nu dus nog niet verhuizen voordat ze volledig in orde is maar een kennismaking behoort wel tot de mogelijkheden. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.06 | 20:37

Oké wanneer is die klusdag??? Als ik kan; zorg ik wel
Voor lekkere broodjes etc bij de lunch

...
11.06 | 16:02

Heel graag een donatie gedaan

...
09.06 | 17:33

Dat kan ik me ook wel heel erg goed voorstellen...

...
29.05 | 17:16

Ach, wat een sneu, klein frummeltje. Stel dat die ook nog eens in verkeerde handen was gevallen. Wat mensen toch niet met dieren uitvreten. Bah.

...
Je vindt deze pagina leuk