Bibi

Bibi

Bibi is een gesteriliseerd Chihuahua teefje, ze is geboren 27 september 2016. Een Chihuahua in hart en nieren, dus met bijbehorend karaktertje. Een hondendame die de kaas niet van haar brood laat eten. Ze heeft bijtincidenten op haar conto staan, de laatste keer werd haar bijna fataal omdat het een kleinkindje betrof. Die zocht in een wankel moment steun aan de bank waarop deze Diva was gelegen. 

 

We hebben alles in het werk gesteld om voor haar een tijdelijk opvangplekje te vinden en nu verblijft ze in pleeg bij één van onze vrijwilligers. We schrokken een beetje van haar medisch dossier want tjonge, jonge, er is nogal aan haar gesleuteld... Daardoor alleen al zou je als hondje niet vrolijk worden. Maar goed, dat ligt allemaal achter haar alszijnde de bekende schepen... 

 

Vrijwilligster Nathaly heeft klaarblijkelijk haar juiste snaar weten te raken en die is dan ook uitverkoren tot meest favoriete mens op deze aarde. Daarmee geeft Bibi blijk prima te kunnen functioneren wanneer haar grenzen gerespecteerd worden en men zich houdt aan de door Nathaly geschreven gebruiksaanwijzing. Uiteraard is ze niet geschikt voor bij kinderen. Ze gaat prima met de hondjes in het pleeggezin en hoe ze met katten is, is onbekend. 

 

Indien u bekend bent met het (probleem)gedrag van de Chihuahua, kleine hond, groot ego en u denkt Bibi alles te kunnen bieden waar ze recht op heeft neem dan contact op via de mail: info@dierenproject.nl Vergeet niet uw woon- werk- en gezinsituatie te vermelden. Bij een eventuele mogelijke match brengen wij u in contact met haar pleeg!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.06 | 20:37

Oké wanneer is die klusdag??? Als ik kan; zorg ik wel
Voor lekkere broodjes etc bij de lunch

...
11.06 | 16:02

Heel graag een donatie gedaan

...
09.06 | 17:33

Dat kan ik me ook wel heel erg goed voorstellen...

...
29.05 | 17:16

Ach, wat een sneu, klein frummeltje. Stel dat die ook nog eens in verkeerde handen was gevallen. Wat mensen toch niet met dieren uitvreten. Bah.

...
Je vindt deze pagina leuk