Candy

Candy

Candy is geboren op 5 november 2015. Zij is een hondendame van het aller schattigste soort! Ze heeft een aantal jaren doorgebracht binnen de intensieve fokkerij maar haar open en gezellige karakter is daarbij niet verloren gegaan. Wandelen aan de riem en zindelijkheid behoeven nog wat aandacht maar Candy leert graag én snel. Ze wordt op 15 juni gesteriliseerd en na herstel mag ze op zoek naar haar ultieme gedroomde altijd thuis-huis! Ze heeft een klein bobbeltje op haar rug. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is dat onschuldig maar daar zal gedurende de sterilisatie ook naar worden gekeken. 

 

Candy is nog niet ter adoptie maar een kennismaking behoort wel tot de mogelijkheden! U kunt een mailtje sturen naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een eventuele match brengen wij u graag in contact met haar pleegadres. 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.06 | 20:37

Oké wanneer is die klusdag??? Als ik kan; zorg ik wel
Voor lekkere broodjes etc bij de lunch

...
11.06 | 16:02

Heel graag een donatie gedaan

...
09.06 | 17:33

Dat kan ik me ook wel heel erg goed voorstellen...

...
29.05 | 17:16

Ach, wat een sneu, klein frummeltje. Stel dat die ook nog eens in verkeerde handen was gevallen. Wat mensen toch niet met dieren uitvreten. Bah.

...
Je vindt deze pagina leuk