Droppie

Droppie

Droppie is geboren op 2 oktober 2015. Ze is een aantal jaren ingezet in de intensieve fokkerij en dat heeft wel wat sporen nagelaten. Ze is wat bang! Daardoor ook wat 'vluchterig' en daar moeten haar aspirant adoptanten ook in de toekomst rekening mee houden! Op 31 mei onderging ze probleemloos een trimbeurt en op 15 juni aanstaande wordt ze gesteriliseerd. 

 

Het is een mooi hondje met goede intenties maar er is nog wel wat 'vertrouwenswerk' aan de winkel. Er wordt geoefend met aan de riem lopen en zindelijkheid. Droppie behoeft een adoptant met inlevingsverogen en geduld! Een stabiele hond kan haar tot grote steun zijn, als voorbeeld dienen. Door haar onzekerheid is ze niet geschikt voor een gezin met jonge kinderen en/of grote drukte. 

 

Ze is uiteraard pas ter adoptie na haar sterilisatie maar een kennismaking behoort natuurlijk al wel tot de mogelijkheden. U kunt een mailtje sturen naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een eventuele match brengen wij u graag in contact met haar pleegadres. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.06 | 20:37

Oké wanneer is die klusdag??? Als ik kan; zorg ik wel
Voor lekkere broodjes etc bij de lunch

...
11.06 | 16:02

Heel graag een donatie gedaan

...
09.06 | 17:33

Dat kan ik me ook wel heel erg goed voorstellen...

...
29.05 | 17:16

Ach, wat een sneu, klein frummeltje. Stel dat die ook nog eens in verkeerde handen was gevallen. Wat mensen toch niet met dieren uitvreten. Bah.

...
Je vindt deze pagina leuk