Droppie

Droppie

Droppie heeft een zeer nare ervaring achter de rug. Ze zou 15 juni gesteriliseerd worden maar kreeg na het voorbereidende prikje, dus al voor de narcose, een hartstilstand en moest gereanimeerd worden. Dat is gelukkig goed gelukt maar ze is daardoor uiteraard niet gesteriliseerd. Haar hartje lijkt in orde en we gaan nu in overleg met de specialist wat te doen om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. 

Droppie

Droppie is geboren op 2 oktober 2015. Ze is een aantal jaren ingezet in de intensieve fokkerij en dat heeft wel wat sporen nagelaten. Ze is wat bang! Daardoor ook wat 'vluchterig' en daar moeten haar aspirant adoptanten ook in de toekomst rekening mee houden! Op 31 mei onderging ze probleemloos een trimbeurt en op 15 juni aanstaande wordt ze gesteriliseerd. 

 

Het is een mooi hondje met goede intenties maar er is nog wel wat 'vertrouwenswerk' aan de winkel. Er wordt geoefend met aan de riem lopen en zindelijkheid. Droppie behoeft een adoptant met inlevingsverogen en geduld! Een stabiele hond kan haar tot grote steun zijn, als voorbeeld dienen. Door haar onzekerheid is ze niet geschikt voor een gezin met jonge kinderen en/of grote drukte. 

 

Ze is uiteraard pas ter adoptie na haar sterilisatie maar een kennismaking behoort natuurlijk al wel tot de mogelijkheden. U kunt een mailtje sturen naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een eventuele match brengen wij u graag in contact met haar pleegadres. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Gisteren | 22:46

Met veel verdriet is Joy bij ons opgehaald.
We gaan je missen en hopen dat je een goed verblijf zal krijgen.
Helaas ging het bij ons niet ivm de kinders.

...
Gisteren | 08:54

Een dag te laat, maar alsnog gefeliciteerd met jullie tienjarig jubileum.

...
Gisteren | 08:22

Gefeliciteerd!!!!

...
20.09 | 08:31

Je zou ook een k**wijf worden als mensen denken dat je een dierentuin runt.
Zie het maar als een geuzennaam!

...
Je vindt deze pagina leuk