Sky Old Englisch Bulldog

Nader bericht

Inmiddels hebben wij begrepen dat de situatie zo dringend is dat er met spoed gezocht moet worden naar een stabiel pleegadres! 

Sky

Sky is gedurende de eerste Corona-lockdown door onze vrijwilligsters op het nippertje gered van het spuitje. De veranderde gezinssituatie, de drukte zorgde voor overprikkeling van Sky en zeer tegen haar eerder vertoonde gedrag in, ging zij achter de kat aan. De gemoederen liepen hoog op en Sky was het haasje. Sky werd veilig gesteld, verbleef in opvang bij een lief gezin, werd herplaatst en alles leek dik in orde. Nu is er een baby op komst, de grootouders hebben aangegeven wel op het kind, niet op de hond te willen passen en nu moet Sky weer met de hoogst mogelijke spoed op zoek naar een ander thuis. Je kunt maar pech hebben in je leven! 

 

En dat terwijl Sky eigenlijk een droom van een hond is! Ze is geboren in mei 2017, ze is een gesteriliseerd teefje. Ze kan heel goed met kinderen, wij geven de voorkeur aan wat grotere kinderen. Voor wat betreft soortgenoten heeft ze uiteraard zo haar voorkeuren maar in op een eerder adres leefde ze probleemloos samen met een andere hond. Hoe ze nu met katten is, is ons niet bekend. 

 

Deze vrolijke, olijke en eigenlijk probleemloze hondse vriendin is nu wel toe aan wederzijdse hondstrouwe adoptanten want de onzekerheid, het steeds opnieuw het veld moeten ruimen gaat zelfs de liefste hond niet in de koude kleren zitten. Maar indien u nu zeker denkt te weten dat u haar een voor altijd thuis-huis kunt bieden, verstand heeft van de 'bull-achtige' en begrip heeft voor haar verhuis-verleden stuur dan een mailtje naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met de vrijwilligers die nauw bij haar zijn betrokken en die u alles kunnen vertellen op Sky. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

31.07 | 13:22

Jarenlang met Els gewerkt. Als iedereen zo recht voor zijn raap was zag de wereld er een stuk beter uit.

...
31.07 | 11:14

Van onwaarheden ben je geen verliezer. Alleen jammer dat vertrouwen alweer een enorme dreun krijgt.

...
26.07 | 23:55

Oh jeetje Els, je moet uit bijzonder materiaal zijn vervaardigd om jouw leven te kunnen leven en om de dood op jouw manier te kunnen aanvaarden. Knuffels

...
26.07 | 22:08

Heel veel sterkte met dit grote verlies!

...
Je vindt deze pagina leuk