Labrador Stella

Noukie

Van Stella weten we eigenlijk niet heel erg veel. Behalve dat ze ontzettend lief en vrolijk is. Binnenkort wordt zij gesteriliseerd, haar gebit schoongemaakt en in orde gebracht met entingen en paspoort. Bij aankomst in de opvang was ze fors dat er direct een echo werd gemaakt om haar op een eventuele dracht te controleren. Gelukkig bleek dat niet het geval en mag zij de tijd van dragen, baren en zorgen voorgoed achter zich laten. Stella is heel erg goed met andere honden en zoals het een goed labrador betaamt is ze ook een tikkeltje onbehouwen. 

 

Bij interesse stuurt u een mailtje naar info@dierenproject.nl waarin u uw woon- werk- en gezinssituatie vermeld. Vanwege plaatsgebrek bij de stichting verblijft Noukie in een pension. Bij een mogelijke match brengen wij u in contact met de lieve dame van het pension voor een nadere kennismaking. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Joke van roon | Antwoord 04.06.2022 18:53

Wij willen graag de leeftijd van Stella weten we hebben belangstelling voor haar

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

21.06 | 14:32

Ik zei nog zo laat me niet alleen.

...
21.06 | 07:25

Ik herinner mij dat rotverhaal nog.Maar wat heeft Amon uiteindelijk geboft.Als het verdriet wat afgezwakt is, herinner je de mooie dingen! Hier doen we het voor

...
21.06 | 07:19

Haha, ik weet hoe zoiets voelt.........................

...
18.06 | 16:55

Ja, ik weet welke stichting het is...

...
Je vindt deze pagina leuk