Dagboek van Els

Naar hun nieuwe thuis...

Gisterochtend na het voeren op pad gegaan om pas in de middag terug thuis te komen. En toen was het ook gelijk bal! Geregel, gehannes, geregel, gehannes... In de avond arriveerde een vroeg verjaardagscadeau. Een etage op een mini poppenhuis, gemaakt door mijn vriendin Judith van der Wart. Wat een juweeltje. Geprobeerd het goed op de foto te krijgen maar ik moet dus nog even blijven proberen want het lukt me niet zo best. 

 

Na wederom een slapeloze nacht gingen Jan en ik samen naar Sofie in gezelschap van Milly en Ida. Milly haar hechtingen werden verwijderd en ze kreeg nog een enting. Bij Ida werden de hubertusklauwtjes aan de achterpoten geknipt en ook zij kreeg een enting. Maar het allermooiste was een daar dapper rondlopende Marielle die ook nog mee naar huis mocht. Het is precair maar ze is er weer..  

Ik noem Marielle altijd het liefste hondje van de hele wereld. Die kan nog niet eens boos kijken.. Gisteren werd ze opgenomen vanwege zware epileptische aanvallen die helaas nog niet onder controle zijn. We zijn in afwachting van de resultaten van een bloedcurver die via een externe lab moet worden uitgevoerd. Intussen houdt dierenarts Sofie haar xo comfortabel mogelijk maar haar toestand is nog heel precair...

We hadden een drukke maar super gezellige afhaaldag van de veilingspullen. Maaike heeft zich werkelijk drie slagen in het rond gewerkt. En naast het afhalen en verzendklaar maken wist ze ook nog mee te helpen aan het opbouwen van wat verkoophoekjes. Judith, Rina en Nathaly hadden succesvol geknutseld en de opbrengst bedroeg maar liefst 260 euro. De adoptanten van Edje en Billy kwamen de paspoorten ophalen, wat een fijne mensen. Ze konden ook nog meegenieten van alle heerlijkheden die onze Yo weer had bereid. In de ochtend hadden Judit en Tinne hun beste schoonmaakbeentjes al voor gezet, waarvoor dank! Vanuit Dongen vertrokken er twee van onze opvanghonden naar hun adoptanten. Dus Bobby en Mazzel hebben nu ook hun eigen voor altijd thuis-huis gevonden. Zoals ik al schreef, het was een gezellige dag maar zoals ik al schreef: retedruk! 

 

En dan ben je al wat later met alles en alvorens op de bank te ploffen moet er nog wel het één en ander gebeuren. Toen we uiteindelijk neer konden ploffen kreeg Marielle een epileptische aanval. Geen paniek, het zou er bij eentje kunnen blijven. Maar dat bleek helaas niet het geval. Gedurende de nacht en de ochtend werd het erger en erger. Kort na de middag leek het helemaal fout te gaan en werd ze opgenomen binnen de kliniek van Sofie. Er kwamen nog lieve mensen naar een labrador kijken en Marlyne, witte Keeshond dame, werd geadopteerd. Mijn afspraken van vanochtend werden dus geannuleerd en moet ik de volgende inhalen. Zojuist update Marielle: haar toestand is zorgelijk! 

Bijzondere Amon en zijn mensen hadden al een heel mooi 'voor altijd' plekje in mijn hart veroverd. Vanaf vandaag is er een beetje van Amon voor altijd dicht bij mij, hier op het plekje op de wereld waar het voor hem allemaal opnieuw begon... Dankjewel lieve Mitchel en Bo!

Nieuwe reacties

01.12 | 17:22

Is er al nieuws over Mariëlla? De D&P kaars staat hier te branden hoor.

...
27.11 | 07:42

Wat verdrietig dit afscheid. Mooi is het dat jullie zoveel van hem hebben kunnen en mogen houden. Zeker was het wederzijds. Heel veel sterkte.

...
25.11 | 19:27

veel sterkte Els je verdien een pluim

...
23.11 | 07:22

Nachtmerrie. Helemaal als je bedenkt dat zulke figuren zich dan bij een ander wel een hondje aanschaffen.

...