Dagboek van Els

Update

Nou Pasen, wat een feest... Gerard is 70 kilo vastberadenheid om aan die gruwelijke zwelling te likken en bijten. En breng die dan maar eens op andere gedachten. Nu heb ik bedacht om er een deken overheen te leggen en tot op heden heeft hij nog niet in de gaten dat hij onder de deken kan of de deken kan verwijderen. Dat is natuurlijk een kwestie van tijd maar voor nu even van profiteren. Dus na een gebroken nacht, Jan eerst een paar uurtjes op de bank en daarna ik op de bank, begon het ochtendgebeuren. Mijn nachtdienst met Gerard kent overigens een goede Gerard oppas. Claudetje is immers altijd dicht bij mij en gaat tekeer zodra Gerard beweegt. Indommelen is daardoor uitgesloten. Na een onrustige nacht heeft Gerard nu zijn antibiotica binnen en zijn pijnstilling. Na diverse buitenrondjes ligt hij nu te pitten... Hij wel ja! 

 

Maar goed, onze ochtend begin dus anders dan anders en dat heeft weerslag op de dieren. Maak dan de borst maar nat, of beter gezegd, maak maar een stevig emmertje sop. Mafkees maakte het zelfs zo bont dat hij tegen de deken plaste die over Gerard heen lag. Ik had gisteren de kamer al gedeeltelijk verbouwd vanwege het feit dat de kolossale Gerard voor de bank moest kunnen liggen. Veranderingen in de kamer geeft veranderingen in kattengedrag... De Keesjes Sjors en Sjimmie waren ook iets later aan de beurt om naar buiten te gaan en dat kan in hun ogen natuurlijk ook niet. Dus oké, de wasmachine en droger draaien alweer op volle toeren. De Kattine is gedweild, de bedjes terug opgemaakt en wij aan ons eerste bakkie na al heel veel werk te hebben verzet. Geen goed begin van de dag en al zeker niet van de Pasen. 

 

Gerard zijn zwelling hebben we gisteren gekoeld met de waterslang. Nu gaat hij uiteraard die kant niet meer op. En als Gerard niet gaat, dan gaat hij niet...Verzinnen we wel wat anders. En weet u, alles komt wel weer goed, maar nu even niet. Toch gaan we proberen om er iets van te maken. Fijne Pasen en denk een beetje aan ons 😉

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Jacqueline | Antwoord 04.04.2021 20:30

Veel sterkte! Hopelijk komt er snel een positieve verandering. 😘

Judith | Antwoord 04.04.2021 13:23

Zakje met ijsblokjes voor Gerard? Tuurlijk denk ik aan jullie.
De allermooiste D&P kaars brandt al de hele ochtend.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

05.05 | 13:26

Start je een kleine 'beagle-dame-actie? Ik zal zo even wat overmaken hoor.

...
28.04 | 12:34

Hier wordt ik zo boos en verdrietig van. Zullen we die baasjes laten slapen in een bench van 0,90x2,00 meter? Arme, arme Djazz..

...
28.04 | 09:59

Alweer mensen zonder inlevingsvermogen! Bah

...
28.04 | 08:20

Wat zijn dat voor mensen om zo'n hond in de bench te stoppen en het dan raar te vinden dat hij piept.Je stopt honden helemaal niet in een bench zonder reden.

...
Je vindt deze pagina leuk