Dagboek van Els

Update

Ivy is vandaag vertrokken naar haar voor altijd thuis-huis. Voor alle betrokkenen leuk maar spannend! Hier was het vanochtend even file met uitlaten. Twee onwetende zieltjes erbij is dan weer even een kwestie van organiseren én dweilen. Allemaal weer geregeld en vanmiddag vertrokken ze samen naar hun pleegadres. Juul en Louis doen morgen voor ons een huisbezoek in Midden Limburg. Jan en Ik deden laat in de middag boodschappen. Jan naar de Plus en ik naar AH. En weet u, de dagen zijn weer om voordat je er erg in hebt. De ochtend met de nieuwe hondjes. Tussen de middag eten voor de grote jongens. Ik wandelde met Sjors. Nieuwe hondjes in pleeg... boodschappen. Voeren, eten koken, honden wisselen en om is de dag... 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

05.05 | 13:26

Start je een kleine 'beagle-dame-actie? Ik zal zo even wat overmaken hoor.

...
28.04 | 12:34

Hier wordt ik zo boos en verdrietig van. Zullen we die baasjes laten slapen in een bench van 0,90x2,00 meter? Arme, arme Djazz..

...
28.04 | 09:59

Alweer mensen zonder inlevingsvermogen! Bah

...
28.04 | 08:20

Wat zijn dat voor mensen om zo'n hond in de bench te stoppen en het dan raar te vinden dat hij piept.Je stopt honden helemaal niet in een bench zonder reden.

...
Je vindt deze pagina leuk