Dagboek van Els

Update

We walsen hier maar een beetje lachend door de problemen heen omdat ze mijn bevattingsvermogen te buiten gaan. Mailproblemen, wel ontvangen maar niet kunnen verzenden en dan duurt het even voordat je daar achter komt. Alles drie keer aan en uitschakelen en we kunnen weer verzenden. Gisteravond laat een heel verhaal op het dagboek, publiceren en kwijt in plaats van dat het op de pagina staat. Lijkt wel toveren, maar niet in de positieve zin des woord. Vanochtend kreeg ik van Rina te horen dat de directe link naar onze Vriendenloterij beneficiantenpagina niet functioneert. Getracht in te loggen... Dat lukte niet dus dan maar bellen. Na exact 29.34 min, dus bijna een half uur in de wacht werd de verbinding verbroken maar ze waren zo lief om terug te bellen. Bellen naar een ander nummer wat overbelast is, spreek uw telefoonnummer in en we bellen u terug. De meeste dromen zijn bedrog en die belofte is tot op heden ook nog geen waarheid. Weer zoeken op het internet maar het beneficiantenportaal is vanwege Corona gesloten. Euhhh, we hebben het als stichting al zo moeilijk sinds de crisis. Daarna werd ik erop geattendeerd dat de link van periodiek schenken van de belastingdienst is verandert. Dus even de nieuwe link op de website zetten. Oké, zo gepiept maar als je die aanklikt krijg je de melding: belastingdienst weigert door te verbinden. Dat moet nu via een omweg! Het wordt er allemaal niet gemakkelijker op... 

 

Blijven lachen Els! Eén van onze donateurs heeft opgezegd om een buitenlandse stichting te gaan steunen. En dat is uiteraard ieders goed recht maar dan hoop ik toch zó dat dierenvrienden zich blijven realiseren dat ook de Nederlandse dieren in nood, dieren die niet direct voldoen aan het ideale herplaatsingsplaatje, steun nodig hebben! Dat dieren die veel tijd en aandacht vragen vanwege mentale problemen en/of hoge kosten meebrengen vanwege noodzakelijke medische handelingen ook in Nederland buiten de boot vallen. Dierenliefde kent inderdaad geen grenzen maar mag toch ook niet pas buiten onze landsgrenzen beginnen? 

 

Onze grote, kleine King gaat morgen verhuizen! Hij mag zijn altijd thuis-huis vinden bij 'oude' bekenden van ons. Dat is een tof gevoel! Verder werd onze hulp ingeroepen voor een Beagle met verlammingsverschijnselen in de achterhand. Dus nu niet alleen op zoek naar een plekje voor opvang maar ook naar donaties om haar van alle mogelijke medische hulp te laten voorzien. Want volgens mij is het niet hopeloos, voor zover ik op het filmpje kan zien. Maar ik ben natuurlijk geen dierenarts! Ik moet er nog even een nachtje over wakker liggen.

 

Poes Liesbeth is zojuist nog naar de dierenarts geweest. Heeft de arme ziel er ook nog een ontsteking bij in de kaakstreek. Prikje gehad en morgen weer een prikje. We houden moed want dat doet Liesbeth ook.. Marmer mocht ook even mee want die plukt aan haar vacht. Ook een prikje gekregen. Van het weekend was er in mijn werk voor mijn buitenshuisbaas iets 'fout' gegaan. Er was iets door de correctie heen geglipt. Baas beetje boos, stagiaire verdrietig. Ik vond het 'foutje' eerder grappig dan beledigend en gelukkig was de meerderheid het daarover met mij eens. Mijn baas roemde mijn stressbestendigheid... Natuurlijk Eduard, dit zijn aardse problemen en die kunnen vaak 'gemakkelijk' worden opgelost. Het is voor mij een verademing indien het niet altijd direct een keuze is tussen leven en dood. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

05.05 | 13:26

Start je een kleine 'beagle-dame-actie? Ik zal zo even wat overmaken hoor.

...
28.04 | 12:34

Hier wordt ik zo boos en verdrietig van. Zullen we die baasjes laten slapen in een bench van 0,90x2,00 meter? Arme, arme Djazz..

...
28.04 | 09:59

Alweer mensen zonder inlevingsvermogen! Bah

...
28.04 | 08:20

Wat zijn dat voor mensen om zo'n hond in de bench te stoppen en het dan raar te vinden dat hij piept.Je stopt honden helemaal niet in een bench zonder reden.

...
Je vindt deze pagina leuk