Dagboek van Els

Update

King is vandaag vertrokken naar zijn voor altijd thuis-huis. Dat is altijd weer een bijzondere gebeurtenis, spannend ook. Maar goed, Lea en Rachel zijn bekenden van de stichting en ik weet zeker dat King daar van boven tot onder in de watjes zal worden gelegd. 

 

Vanochtend niet zo leuk nieuws over Ivy. Ze is pas geadopteerd door waanzinnig lieve mensen waarmee de latere behandeling van haar liesbreuk werd afgesproken. Sinds vannacht geeft de breuk echter hinder en daarom gaat ze aanstaande vrijdag al onder het mes. Echt zo ontzettend naar voor Ivy én voor haar adoptanten. Uiteraard alle hulp aangeboden maar de mensen lieten weten voor haar te hebben gekozen en er vol voor te gaan. 

 

Verder hier heel veel inspanningen voor wat betreft veranderingen die ik niet voor elkaar krijg. Iemand bekijkt de website op afstand, geeft de broodnodige veranderingen door die ik vervolgens niet voor elkaar krijg. Frustrerend! Denk ik professionele hulp in de roepen, bedanken die daar vriendelijk voor. Of ik wel wist hoeveel een webdeskundige tegenwoordig aan werk kan krijgen in verband met het bouwen voor websites voor verkoop middels het net? Nee, niet aan gedacht maar dan weet ik het nu!

 

De tijd lijkt rijp om ook voor Chill op zoek te gaan naar zijn voor altijd thuis-huis! Even met Davy overleggen wat deze grote jongen nu precies allemaal op zijn verlanglijstje heeft staan... 

 

De dieren zijn verwend! Jan mocht bij Jumper Bergen op Zoom ontzettend veel voer ophalen en dierenspeciaalzaak Willemen kwam ook nog een behoorlijke hoeveelheid voer aan huis leveren. Fantastisch! Zo blij mee!

 

We hadden nog iets vreemds. Vroeg in de middag werd er gebeld. Gasflessen leveren voor Wennekers aan de Dennestraat 9 te Nispen. Mijn in 2010 overleden echtgenoot heet Wennekers, gasflessen gebruikte we toen niet én gebruiken we nu nog niet. Ik zei tegen de hier aanwezige vrijwilligers dat ik niet hoop dat iemand vond dat ik maar aan 'het gas' moest. Of het zou lachgas moeten zijn...

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

05.05 | 13:26

Start je een kleine 'beagle-dame-actie? Ik zal zo even wat overmaken hoor.

...
28.04 | 12:34

Hier wordt ik zo boos en verdrietig van. Zullen we die baasjes laten slapen in een bench van 0,90x2,00 meter? Arme, arme Djazz..

...
28.04 | 09:59

Alweer mensen zonder inlevingsvermogen! Bah

...
28.04 | 08:20

Wat zijn dat voor mensen om zo'n hond in de bench te stoppen en het dan raar te vinden dat hij piept.Je stopt honden helemaal niet in een bench zonder reden.

...
Je vindt deze pagina leuk