Dagboek van Els

Update

Vanochtend weer alles op een holletje. Staande nog een bakkie en op weg om de Beagle dame op te halen. Precies op tijd thuis voor de medicijnen voor Mariëlle die bij voorkeur op dezelfde tijd moeten worden gegeven. Om 12.00 uur in de middag en om precies middernacht, dus 00.00 uur. Lunch voor de grote jongens, medicijnen Gerard. Beagle dametje naar buiten, eerst samen met Sjors. Nu we het over Sjors hebben... Kent u die mop van de twee mannen die vanmiddag naar hem zouden komen kijken? Nou, die kwamen dus niet. Dat gaf ons tijd om een broodje te eten. Yo kwam tulpen brengen. Ik moest twee artikelen schrijven. Philip heeft goed geholpen. We hadden hem vroeger naar binnen gehaald omdat we dachten dat hij niet in orde was... 

 

Later bleek hij waarschijnlijk moe te zijn geweest, hij had de ontelbaar zware rubberen matten uit het schuilhuis in het hondenbos naar buiten gesleept. En dat is hard werken hoor! Ria en René kwamen spullen brengen. Lossen en een bakkie. Daarna snel voeren. Jan deed nog even wat boodschappen en ik haalde Gerard binnen. Deur bijkeuken naar keuken dicht, dacht ik. Ik doe hem de riem om, hij ramt de deur open en samen donderde we zo languit de keuken in. Vol op mijn knie en dat is balen. 

 

Verder met voeren! Verder met introduceren van de Beagle dame en poep ruimen. Ivy had een redelijke nacht gehad en haar adoptanten zorgen uitermate goed voor haar. Met King gaat het inmiddels ook heel goed bij Lea en Rachel, dus dat is goed nieuws. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Bab | Antwoord 09.05.2021 10:30

Geen leuker spelletje te bedenken dan menswerpen....

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.06 | 20:37

Oké wanneer is die klusdag??? Als ik kan; zorg ik wel
Voor lekkere broodjes etc bij de lunch

...
11.06 | 16:02

Heel graag een donatie gedaan

...
09.06 | 17:33

Dat kan ik me ook wel heel erg goed voorstellen...

...
29.05 | 17:16

Ach, wat een sneu, klein frummeltje. Stel dat die ook nog eens in verkeerde handen was gevallen. Wat mensen toch niet met dieren uitvreten. Bah.

...
Je vindt deze pagina leuk