Dagboek van Els

Update

Vanmiddag met Beagle Mary naar osteopaat Ilse Verbraak geweest. Dat is zo'n lieve dame. Mary vond de behandeling heerlijk.... Ilse dacht dat ze na de behandeling tijdelijk meer last zou hebben maar niets lijkt minder waar. Na het uurtje kneden en knuffelen is ze fitter en beter ter poot dan voorheen. Over 14 dagen moet ze nog een keertje terugkomen. Morgen nog even overleg met dierenarts Sofie over vervolg behandeling. En vervolgens heeft zich een klein wondertje aangediend. Een lieve familie die eerder oude Duitse herder Prins liefdevol in harten en huis opnam en nu nog Grietje, met het gespleten pootje binnen hun familie hebben opgenomen, willen daar vol overtuiging ook Mary verwelkomen. Echt heel gaaf... Ik heb duidelijk uitgelegd dat ik geen idee heb voor wat betreft de kansen op herstel maar ze vonden het daarom des te belangrijker om haar van alle dagen te laten genieten. Bijzonder!  

 

Floortje de Franse Bulldog heeft baarmoederontsteking. Ze is vandaag bij de dierenarts geweest, vulvaswab, bloedonderzoek en nader extern onderzoek doen dat vermoeden. Nu aan de antibiotica en goed monitoren. Later overleggen voor wat betreft sterilisatie. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Bab | Antwoord 12.05.2021 07:43

Oh Mary, je bent een bofhondje 🥰

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.06 | 20:37

Oké wanneer is die klusdag??? Als ik kan; zorg ik wel
Voor lekkere broodjes etc bij de lunch

...
11.06 | 16:02

Heel graag een donatie gedaan

...
09.06 | 17:33

Dat kan ik me ook wel heel erg goed voorstellen...

...
29.05 | 17:16

Ach, wat een sneu, klein frummeltje. Stel dat die ook nog eens in verkeerde handen was gevallen. Wat mensen toch niet met dieren uitvreten. Bah.

...
Je vindt deze pagina leuk