Dagboek van Els

Update

Oké, de vroege ochtenden zijn hier altijd hectisch dus ook deze ochtend geen uitzondering. Later is de ochtend een kleine clash met de databank omdat het één en ander niet helemaal naar wens verliep bij het aan- en afmelden van dieren. Twee grote dozen ingepakt en verzendklaar gemaakt om naar Maaike te versturen. Jan maakte het terrein een beetje netjes, Cor en Marjolein deden de huisjes. Gedurende de lunch hebben we Jan ook een beetje ingepakt, lief aangekeken zodat hij later in de middag samen met Cor stevige panelen heeft gehaald om de nieuwe ontsnappingsroute van Philip hufterproof te maken. Want echt hoor, iedere keer zodra ik denk dat we alle sloopfases achter de rug hebben worden we weer onaangenaam door Philp verrast. Lieve Philip, je bent echt 2,5 jaar en het is de hoogste tijd om je volwassen te gaan gedragen. Bovendien, hij heeft zichzelf ermee want dan wordt het buitenspelen met grote liefde Donna wel erg beperkt. In de avond kan hij dan ook niet naar buiten en dan 'mummelt' hij op zijn zieligst een treurig hondenliedje en daar ben ik zeer gevoelig voor. Een ongelukkige Philp is ook een ongelukkige Els! Het is natuurlijk ook niet zijn schuld dat hij terecht is gekomen bij iemand, ondergetekende, die veel te weinig tijd voor hem heeft. Maar goed, ik ben alweer dolgelukkig want stevig gaas staat op de werf, het is gesponsord door 2 lieverds en het wordt zeer binnenkort geïnstalleerd. Blije Phlip, blije Els! 

 

Volgens de mail zou er een bestelling hondenvoer worden geleverd. Dus toen de bel ging drukte ik direct op de knop waarmee de toegangspoort wordt geopend. Nu had ik juist de laden van de medicijnkast omgekieperd want opruimen is noodzaak. Ik loop naar buiten, geen leverancier maar een echtpaar met een zwangere poes. Omdat het dier al lange tijd dakloos was hadden zij zich er maar zo'n beetje over ontfermd. Maar om de kittens nu buiten geboren te laten worden ging ook hen te ver. Omdat het desbetreffende asiel in die regio ongeneutraliseerd herplaatst waardoor de kans groot is dat ze zich in het najaar weer in dezelfde benarde positie bevindt ben ik overstag gegaan en heb haar aangenomen. Geen chip, geen geregistreerde vermissing. Jammer want ik wil best eens een aardig woordje wisselen met iemand die een niet gechipt, ongeneutraliseerde poes de straat opstuurt... De dochter van de mensen die haar brachten heeft haar Mimi genoemd en zo zal ze dan ook heten. 

 

Vanavond was Claudetje niet lekker, ze moest zelfs daardoor nog even onder de douche. Hopen dat het haar snel beter gaat. 

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Sietje | Antwoord 29.05.2021 00:54

Bedankt lieve mensen voor het opvangen van Mimi. Wat een geweldig werk doen jullie! Bedankt, nogmaals. Schiet nu weer vol dat jullie haar zo liefdevol opvingen.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

02.08 | 16:25

Ik reageer niet vaak maar ik weet dat jullie voor elke hond/kat jullie uiterste best doen! De beste stuurlui staan zoals gewoonlijk aan de wal! 😡😡

...
01.08 | 17:57

Oh wat een heerlijke foto! En die Kleine frummel bovenop 🥰

...
31.07 | 13:22

Jarenlang met Els gewerkt. Als iedereen zo recht voor zijn raap was zag de wereld er een stuk beter uit.

...
31.07 | 11:14

Van onwaarheden ben je geen verliezer. Alleen jammer dat vertrouwen alweer een enorme dreun krijgt.

...
Je vindt deze pagina leuk