Dagboek van Els

Update

Ik zal u niet lastigvallen met de 'shit' binnen de dierenopvang maar die in de waterbak wilde ik toch graag met u delen. Toegeven: best knap omdat zo voor elkaar te krijgen zeker omdat het hier één van de kleine hondjes betreft. 

 

Het is hier even een gekkenhuis, veel dieren, veel extra werk en het bange zwart-witte hondje wil überhaupt een paar keer per dag een 'praatje met mij maken' voordat ik er ook maar iets mee kan doen. Hij kost veel tijd! En als ik dat niet heb of ik vergis me even waardoor ik voor hem te snel ga, dan zal ik het weten ook. 

 

Vanochtend na het voeren hier en daar medicatie besteld. Onder de douche, aankleden en op route om het op te pikken. Beetje pech, leswagen, tractor, leswagen en een omleiding. Tussen de middag medicijnen en lunch uitdelen. Alles naar buiten en om boodschappen. Veel boodschappen in verband met de afhaaldag voor de veiling op aanstaande zondag. Even langs Joyce in Bergen op Zoom. Tot haar grote teleurstelling zonder Claudetje want het is voor haar veel te warm in de auto. 


Snel weer naar huis. Boodschappen opruimen, voeren, uitlaten... Sta ik buiten en zie ik weer wat achterstallig onderhoud. Vraag ik me af hoe we dat gaan inlopen en daarom besloten om hulp te vragen in de maand juli om het één en ander te beitsen, verven, 'hoge-druk' schoon te spuiten en meer van dat soort zaken. Ook hebben we nog een paar units die tot op het bot toe zijn aangevreten door de bewoners. Zo meteen even met Jan overleggen en een pamfletje maken om daarvoor wat vrijwilligers te werven.  

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Hans Neuteboom | Antwoord 11.06.2021 20:37

Oké wanneer is die klusdag??? Als ik kan; zorg ik wel
Voor lekkere broodjes etc bij de lunch

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.06 | 20:37

Oké wanneer is die klusdag??? Als ik kan; zorg ik wel
Voor lekkere broodjes etc bij de lunch

...
11.06 | 16:02

Heel graag een donatie gedaan

...
09.06 | 17:33

Dat kan ik me ook wel heel erg goed voorstellen...

...
29.05 | 17:16

Ach, wat een sneu, klein frummeltje. Stel dat die ook nog eens in verkeerde handen was gevallen. Wat mensen toch niet met dieren uitvreten. Bah.

...
Je vindt deze pagina leuk