Dagboek van Els

Update

Na een volstrekt slapeloze nacht waarin de mengeling van verdriet, onmacht, schuldgevoelens en woede werden overschaduwd door de zorgen voor Claudetje. Ze had diarree en haar gedrag was duidelijk anders dan anders. Vanochtend heel lief bezoek wat veel voor de dieren heeft betekend in het vorig crisisjaar. Claudetje lag in de slaapkamer en weigerde iedere vorm van water, eten of beweging. En dan vind ik het wel moeilijk dat ondanks alles de wereld door draait. Jan is een lek dak aan het vervangen en werd daarbij de hele lange dag geholpen door Cor en Marjolein. Echt zo ontzettend hard werkende vrijwilligers! Zo blij mee! 

 

Na de middag heb ik Claudetje op haar dekbedje op de bank gelegd. Ik dacht echt dat haar laatste uren waren aangebroken. Ze leek niet te lijden maar de koek leek op. Sofie was vandaag niet aanwezig vanwege de nationale feestdag. Bij voorkeur geen andere dierenarts bij Claudetje maar als het niet anders had gekund hadden we dat natuurlijk wel gedaan. Maar er heerste rust en ik hield haar dicht bij mij. Rond de klok van vijf wilde ze drinken, heeft ze geplast en lijkt er weer zin in te hebben. Oké bijzonder hondendametje, als jij de moed kunt hervinden, dan ik ook! 

 

Het is tenslotte not my first rodeo... 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

31.07 | 13:22

Jarenlang met Els gewerkt. Als iedereen zo recht voor zijn raap was zag de wereld er een stuk beter uit.

...
31.07 | 11:14

Van onwaarheden ben je geen verliezer. Alleen jammer dat vertrouwen alweer een enorme dreun krijgt.

...
26.07 | 23:55

Oh jeetje Els, je moet uit bijzonder materiaal zijn vervaardigd om jouw leven te kunnen leven en om de dood op jouw manier te kunnen aanvaarden. Knuffels

...
26.07 | 22:08

Heel veel sterkte met dit grote verlies!

...
Je vindt deze pagina leuk